A mi sztorink

Egyszer volt, hol nem volt – ugyan nem az Óperenciás-tengeren túl, de -  volt egyszer egy találkozás. Olyan találkozás volt ez, aminek szerelem és házasság lett a vége, amely - szó szerint - azóta is virágzik. A szívünk a kezdetektől nem csak egymásért, hanem a virágokért is dobban – s természetesen négy gyönyörű gyermekünkért, akik bearanyozzák az életünket.

De hogyan is lettünk családi vállalkozás: a VIRÁG MARKET? Sok éves tapasztalatunkat (egyikünk a rózsák speciálistája, másikunk a többi fajta hozzáértője) hosszú múltra visszatekintő, szoros partnerkapcsolatainkkal – kiemelkedő hazai és külföldi termelőkkel – ötvözve szerettük volna egy saját cégben kamatoztatni, s a szakma szépségeit megosztani leendő vevőinkkel – így Veled is.

Szomor Dezső sokak által „Szomor Virág” néven ismert cégét – nagy örömünkre - mi vásárolhattuk meg, ezzel is biztosítva, hogy a Flora Hungarián jelen lévén még több hellyel és alkalmazottal egyre professzionálisabban elégíthessük ki a fogyasztói igényeket.

Mottónk és motivációnk a kezdetektől a minőség és a biztonság, így a Covid idején is nyitva voltunk, a bizonytalanságban is csak előre mentünk, hiszen csapatunkkal abban a nehéz időszakban is azt akartuk, hogy számíthass ránk. Ugyanígy az energiaválság közepette sem álltunk meg a fejlesztésekben, a növekedésben, mert szemünk előtt lebeg, hogy minél kimagaslóbb szolgáltatást tudjunk nyújtani Számodra az ország különböző pontjaink lévő minden telephelyünkön.

Új logisztikai központunkat is teljes odaadással kerestük, elsődleges szempontként a Flora Hungaria közelségét –így pedig a Te kényelmedet -  figyelembe véve. Ma már itt, a Sellő utcán, 1700 négyzetméteren várhatunk Téged számos országból, közvetlenül a termelők nívós, kínálatunknak a legtökéletesebb környezeti feltételeket biztosító farmjairól érkező széles, hetente többször frissen érkező árukészletünkkel. Folyamatos fejlődésünkkel, különlegesen gyönyörű választékunkkal, profi csapatunkkal és kávét, finomságokat nyújtó kávézónkkal is szeretnénk megörvendeztetni.

Összességében elmondhatjuk, hogy szívünk –lelkünk benne van a VIRÁG MARKETBEN, s abban, hogy bármivel nézzünk is szembe, Te soha ne maradj a legkiválóbb virágok nélkül!

Aki nem hiszi, járjon utána!
 

Cégünkről bővebben

Családi vállalkozás, 30 év szakmai tapasztalat, életvidám, lendületes csapat - mindez négy, csodás  kisgyermekünkkel feldobva:  ezek vagyunk mi röviden!
S hogy az élet legfontosabb pillanataihoz járulhassunk hozzá magas minőségű, széles választékú virágainkkal,
Magyarország legnagyobb vágott virág nagykereskedőiként országunk több pontján is jelen vagyunk – méghozzá több ezer négyzetméteren.
Megtalálsz bennünket új, 1700 négyzetméteres logisztikai központunkban Szigetszentmiklóson, illetve Mátészalkán, Sátoraljaújhelyen, Szegeden, Romániában, és természetesen a Flora Hungarián is.

S miért vetheted belénk a bizalmadat? Mert:
- Dél-Amerikától kezdve Afrikáig (pl. Ecuador, Colombia, Hollandia, Olaszország, Kenya stb.) van számos, nagy múltú nemzetközi partnerünk a legnívósabb farmokkal, tökéletes szakmai tudással, s főleg egymás iránti lojalitással.
-A szeretett magyar föld hazai termelői is megtisztelnek bennünket gyönyörű kínàlatukkal.
-Több évtizednyi tapasztalatunkkal, profizmusunkkal, odaadásunkkal és fantasztikus csapatunkkal kulcsszerepet töltünk be a hazai virágpiacon, és saját kereskedéseinken túl számos nagykereskedés is a mi termékeinket forgalmazza.

Mitől eshet le az állad nálunk?
-Hetente többször, közvetlenül a termelőtől frissen érkező, ropogós, gyönyörű árukészletünktől – melyeket Budapesten ki is szállítunk
-Óriási választékú vágott virágainktól, cserepes növényeinktől
-Folyamatos fejlődésünktől
-Különleges szépségeinktől
-Aktualitásunktól, rugalmasságunktól
-Vidéki áruházainkban kiegészítőinktől, ajándéktárgyainktól, dekorációinktól is

 
Mi a szívünk vágya?
A Te sikered a mi örömünk! Épp ezért országunk legdinamikusabban növekvő cégeként első osztályú kínálatunkkal, s a legideálisabb árakkal tökéletes elégedettséget szeretnénk nyújtani Neked, hiszen mi mindig Érted vagyunk!

Minőségben a biztonság, virágainkban pedig a csoda!