Vásárlói visszajelzések

Köszönjük azt a sok-sok pozitív visszajelzést, amit megállás nélkül kapunk tőletek, vásárlóinktól!
Örülünk, hogy munkánkkal a legkülönlegesebb virágcsodákat hozhatjuk el nektek a világ változatos tájairól.
Minden visszajelzésetek madárcsicsergés füleinknek, mely arról dalol, hogy jó, amit csinálunk és minden nap arra ösztönöz, hogy még jobbak legyünk. Örömmel tölt el bennünket, hogy büszkén osztjátok meg velünk visszajelzéseiteket, amelyek mind arról a magas minőségről tanúskodnak, melyet a VIRÁG MARKET fennálása óta képvisel. Számunkra mindig a ti elégedettségetek a legfontosabb.

Mert "Minőségben a biztonság!"


 

IMORI Virág-Enteriör Referencia

“Sok éve vásárolok a Virág Marketnél, az üzletben eladott virágaim nagy része (equadori és kolumbiai rózsák, Alstromeliák, Lisianthusok) Tőlük származik, ahogy a sok különlegesség is, amiből hétről-hétre csemegézhetek Náluk. Szeretek új fajtákat kipróbálni, örülök, ha már a vásárlásnál különleges színárnyalatokat tudok összeválogatni így könnyebb a dolgunk az üzletben. Ez nagyon nagy segítség az esküvői rendelések virágainak kiválasztásánál is. A Logisztikai Központban van elég hely és idő a “finom hangolásra” is. A remek kávé és kedves kiszolgálás pedig már csak hab a tortán…”

Móri Imre - IMORI Virág-Enteriör

Ecuador Budapesti Nagykövetség Referencia

Megtiszteltetés, hogy Ecuador Budapesti Nagykövetsége is minket és több mint ezer szál gyönyörű, dél - amerikai rózsánkat választotta díszes eseményére!

Flora Holland Találkozó Referencia

Nőnap alkalmából Maxima holland királynét köszöntötte Pozsonyban a tulipános szakma krémje,majd az Agrárminisztérium ajánlására a VIRÁG MARKETBE jöttek Flora Holland találkozóra,tanulmányútra, ahol a tíz legprominensebb holland termelő büszke és boldog volt - ahogyan mi is! -,hogy milyen kiemelkedő minőségű tulipánok és virágok találhatóak nálunk. Nagy várakozással tekintenek kapcsolataink további mélyítése elé, s Ők is minket ajánlanak!

Minőségben a biztonság, virágainkban a csoda!